Koud hé

 Welkom op mijn kleine plek op deze grote internetwolk!

Na ruim 15 jaar ben ik eindelijk zover dat ik mijn pagina volledig op de schop heb genomen.
Het is nog niet klaar (waarschijnlijk nooit klaar), de oude informatie zoals genealogie staat er nog wel op, echter nieuwe informatie moet nog toegevoegd worden.
Zo ook fotografie en wandel routes moeten nog gevuld worden… er is nog werk aan de winkel, zowel letterlijk als figuurlijk .. 🙂 maar ja.. werk en het meisje gaan voor.

Op deze site deel ik een klein deel van mijn interesse gebieden… ik heb er veel… met als nadeel dat ik mijn aandacht moet verdelen.
Zo staan meteorologie en geologie er bijvoorbeeld er niet op.
Nou ja, je kan ook niet alles hebben.
Ik ben veel in de natuur te vinden, wandelend en met de fotocamera in de hand. Soms klaar voor een langere wandeling, soms kruipend op de knieën, op zoek naar insecten, paddenstoelen, bloemen of planten. de interesse is breed, van klein insect tot groot zoogdier. Het leuk is dat ook hier geldt, hoe meer je ziet, hoe meer je weet dat er nog veel te zien is.
Door je onderwerp te bestuderen, informatie te verwerken en op de foto vast te leggen zie je gelijk veel meer en gaat er een wereld voor je open.
 

Voor wie een berichtje achter wil laten naar aanleiding van wat er op deze site te lezen en te zien is kan dat doen via www@vuyk.org dat wordt op prijs gesteld.
Op- of aanmerkingen zijn welkom.